Det beste tilbudet akkurat nå

Publisert

IBM kommer snart

IBM kommer i løpet av de nærmeste dagene med en billig bærbar PC, en modell i ThinkPad i-serien, med forholdsvis gode spesifikasjoner. Du får en maskin med 12,1" HPA-skjerm som viser 800x600 piksler, og som drives av en 500 MHz Celeron-prosessor med 6 GB harddisk og beskjedne 32 MB internminne.

Maskinen har det meste av ekstrautstyr, og heldigvis 2 USB-porter men faktisk ingen diskettstasjon. Modem er innbygd og alt i alt vil dette koste deg ca. 13.100 inkl. mva.

IBM har forholdsvis mange forhandlere, og informasjon om den nærmeste får du hos IBM, tlf. 66 99 80 00.

Siste sjanse for billig HP i sommer?

Hewlett-Packard Norge hevder at de er utsolgt for sin aller billigste XE2-maskin, som har 12,1" HPA-skjerm, 450 MHz Celeron -prosessor, 32 MB internminne, 4 GB harddisk og modem.

Men hos en av forhandlerne, KK88, tlf. 64 87 36 10, blir du lovet at denne skal kunne leveres i midten av juli, hvis du bestiller nå. Prisen er ca. 12.100 inkl. mva og frakt.

To nesten like billig-Toshibaer

Det er akkurat nå tilgjengelig to billig-Toshibaer på markedet. Maskinene er ganske like i spesifikasjoner, men det er en tusenlapp å spare på velge den billigste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer