Det blir ingen Windows 7 beta 2

Microsoft bekrefter: går rett til "Release Candidate", og deretter blir det "RTM".

Det blir ingen Windows 7 beta 2
Publisert
Sist oppdatert

Stephen Sinofsky, en av toppsjefene i Windows and Windows Live Engineering Group hos Microsoft, bekrefter i bloggen sin at det ikke blir noen beta 2-utgave av Windows 7. Neste steg blir Windows 7 RC (Release Candidate), som er å betrakte som et "nesten ferdig" produkt.

Det blir dessuten med denne ene RC-en. Neste steg er RTM (Release to Manufacturing), som er ensbetydende med det endelige produktet, røper Sinofsky i bloggen.

Les også: De skjulte Windows 7-triksene

April?

Han røper imidlertid ikke noe vedrørende slipp-dato for RC-en, men i følge Neowin er april antydet som en sannsynlig måned fra andre, riktig nok ubekreftede kilder.

Og selv om utviklingen av Windows 7 ser ut til å gå på skinner, får Microsoft ekstremt mange tilbakemeldinger fra brukere av betaen - som også blir tatt hensyn til i det videre arbeidet, i følge Sinofsky.

- På det meste har vi mottatt en "Send Feedback"-melding fra betabrukerne hvert femtende sekund, skriver han i bloggen.

Windows 7 er ventet i butikkene mot slutten av dette året eller tidlig neste år, men hvis det viser seg at RC dukker opp allerede i april, kan det være duket for lansering langt tidligere, tror vi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer