Det teiteste nettspillet?

10 personer. 7 dager. Nå kan DU bli Big-Brother-stjerne.

Publisert
Sist oppdatert

Big Brother vakte oppsikt da det dukket opp på norske TV-skjermer i 2001, og Lars Joakim Ringom dro i land seieren etter å ha vært sperret 100 dager inn i et hus på Fornebu.

Nå er det din tur. På en måte, i hvert fall.

Nettjenesten Tengaged tar nemlig det populære TV-konseptet til Internett, der hvem som helst kan være med i kampen om de andre deltakernes gunst.

Slik fungerer tjenesten

Du lager en avatar (figur) ved å endre sveis, hudtone, øyne, briller, munn etc. Deretter må du fylle inn litt informasjon om deg selv og melder deg til slutt på et spill.

Når 10 personer har registrert seg, er spillet i gang. I løpet av 7 dager skal deltakere stemmes ut én etter én, og alt du trenger å gjøre er å sende både private og offentlige beskjeder til de andre deltakerne. Etter hvert danner alle seg et inntrykk av hverandre og gir hverandre positive og negative karakterer. Når disse telles opp, nomineres tre personer til utkastelse og resten stemmer på hvem som skal ut.

Spillet er tilgjengelig i ulike varianter; for eksempel en "Love"-variant der 5 gutter og 5 jenter møtes til dyst. Dine plasseringer gir resultater i form av karmapoeng, som danner grunnlaget for high score-listen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer