Det ultimate gadget-kameraet?

Har du ikke mobiltelefon med kamera, men har likevel lyst å knipse bilder av kompiser på byen? D-Snap er muligens dingsen for deg, men den koster penger.

Publisert
Sist oppdatert

Minikameraet, som kalles D-Snap, er en svært liten og lett sak som du kan ha med i lommen eller vesken. Den veier ikke mer enn 124 gram, og er temmelig funksjonell.

Enheten er flat, har en linse foran, og blits ved siden av. Den øverste delen kan åpnes, for å få tilgang til LCD-skjermen og knappene som betjener menyene. Funksjonaliteten kunne nesten ikke vært enklere: En knapp på siden lar deg velge om du vil ta opp eller spille av. Ved å trykke på Mode-knappen, bytter du mellom stillbilder, videoopptak eller stemmeopptak, og for å knipse bilder eller ta opp trykker du bare på den røde knappen (det finnes to av dem, for enda raskere tilgang). Genialt enkelt.

Det er noen mer avanserte muligheter bygd inn i systemet: Det er 2x zoom innebygd, en viss mulighet for å justere hvitbalansen, og en ganske så funksjonell blits.

For å se eller høre det du har tatt opp, er det bare å skifte til avspillingsmodus og bla gjennom bildene du har knipset.

Superenkel

Filene lagres på et SD-kort, og et 32 MB kort følger med. Kortet rommer flere hundre bilder, men bare noen minutter med video i beste kvalitet (filmklippene lagres i MPEG4-format). Fordelen er jo at du kan når som helst kjøpe flere og større minnekort for å utvide lagringskapasiteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer