The Video Game Awards

Dette er årets spill

De beste spillene ble kåret, samtidig med en drøss av nye spilltrailere.

FLIGHT SIMULATOR: Microsofts flysimulator ble kåret til årets simulator- og strategispill. Neste år kommer det også til Xbox. Foto: Xbox Game Studios
FLIGHT SIMULATOR: Microsofts flysimulator ble kåret til årets simulator- og strategispill. Neste år kommer det også til Xbox. Foto: Xbox Game Studios Vis mer
Publisert

Video Game Awards er en årlig begivenhet der årets beste spill kåres, men for mange er høydepunktet nye spilltrailere og -avsløringer som slippes som små drypp gjennom showet.

I kåringen Game of the Year kjempet spill som «Doom Eternal», «Hades», «Animal Crossing» og «The Last of Us Part II», og det var sistnenvte som stakk av med den gjeveste prisen.

«The Last of Us Part II» vant også prisen for Game Direction, Narrative, Audio Design, Action/Adventure Game og Innovation in Accessibility.

Ønsker du mer «The Last of Us», kan du glede deg til TV-serien som HBO jobber med.

Alle utmerkelsene kan du se her.

Spill, spill og enda flere spill

I tillegg til en drøss med kåringer, satt spillerne oppe og ventet på spillavsløringer, og showet skuffet ikke.

I fjor slo Microsoft på stortromma og trakk Xbox Series X opp av hatten, sammen med det eksklusive «Hellblade II». Årets prisutdeling hadde ikke en like stor overraskelse, men det var allikevel flere spillnyheter som gir PC- og konsollspillerne all grunn til å glede seg.

Siden vi allerede har nevnt Microsoft, kan vi starte med Xbox. Etter årevis i dvale og en rekke rykter, er et nytt «Perfect Dark»-spill på vei. Bak roret står Xbox-studioet The Initiative og dette er selskapets første prosjekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer