Windows 10 October 2018 Update

Dette er de beste nyhetene i Windows 10-oppdateringen

Send SMS fra PC-en, synkroniser notater i skyen og aktiver mørk filutforsker.

Nå kan man omsider aktivere mørk modus i Windows Utforsker. Foto: SKjermdump
Nå kan man omsider aktivere mørk modus i Windows Utforsker. Foto: SKjermdump Vis mer
Publisert

Microsoft startet utrullingen av høstoppdateringen til Windows 10 for drøyt 2 uker siden, men det tok ikke mange dagene før selskapet så seg nødt til å sette lanseringen på pause. Dette etter rapporter om at storoppdateringen sletter filer på brukernes PC-er.

Selskapet har uttalt at det er ganske få personer som er rammet av denne feilen, men den var uansett alvorlig nok til at Windows 10 October 2018 Update er stanset inntil videre.

Send SMS rett fra PC-en

Nyhetene var kanskje større i våroppdateringen, kun kalt «April 2018 Update», med blant annet introduksjonen av Tidslinje og enda mer av designuttrykket Fluent Design System, men det er flere kjekke funksjoner på plass i høstoppdateringen.

Mens vi venter på at Microsoft skal trykke på lanseringsknappen på nytt, har vi i denne saken samlet noen av de mest interessante nyhetene. For en vanlig bruker er det ikke de altfor store nyhetene, mye gjøres i kulissene og under panseret, men det er en håndfull funksjoner vi tror du vil få nytte av eller bør sjekke ut.

Blant dem finner vi Din mobil som gjør at man kan dele bilder med og sende/motta tekstmeldinger fra smarttelefon til Windows 10-PC. Det gjør man ved å laste ned Din mobilappen til Windows 10 og Android (iOS-støtte kommer, men er ikke på plass i dag). Deretter kan man koble PC og mobil sammen via PC-appen. Når det er gjort får man opp bilder og tekstmeldinger fra mobilen på PC-en, og man kan både lese og svare på meldinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer