Dette er en verdensradio

Denne dingsen gjør det enda enklere å lytte til nettradio.

Publisert
Sist oppdatert

Nettet flommer over av radiostasjoner, men det er ikke alltid like lett å ha oversikten - for ikke å si komplett umulig. Det er her Intersound USB Internett Radio kommer inn i bildet.

Dette er en liten minneplugg som puttes i en ledig USB-port på PCen. Sekunder senere starter et lite program, eller rettere sagt en portal, som lar deg koble til radiokanaler over hele verden, totalt 13 000 av dem, skal vi tro produsenten.

Mye norsk

Du finner flere forskjellige innfallsvinkler til kanalene, som genre, popularitet og region. Det lå over 200 norske kanaler på listen da vi testet pluggen, men ved nærmere øyesyn var det flere kanaler som var ført opp flere ganger, med forskjellige bitrater.

Kanallistene ligger ikke på pluggen, men på produsentens nettside, og er dermed alltid oppdatert. Dessverre viste det seg at opptegningen var til dels noe treg, da vi testet pluggen. Kanalskifte gikk derimot som regel meget raskt.

Vi opplevde også at enkelte kanaler ikke fungerte. Her kan naturligvis feilkildene være mange. Lydkvaliteten varierte fra bånn i bøtta til super, slik vi er blitt vant med når det gjelder internettradio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer