Dette er et kamera

Logitechs nye overvåkingskamera er godt kamuflert.

Dette er et kamera
Publisert
Sist oppdatert

Bak det fengende navnet LOGITECH Digital Video Security Surveillance Hidden Clock Camera befinner det seg en løsning som definitivt vekket vår interesse.

Dette er nemlig et overvåkingskamera, men det ville de færreste gjettet. For på utsiden er dette bare en bordklokke, med målene 11 x 15 x 4,5 cm.

Les også: Webkamera som overvåkingskamera

Sender opptakene

På innsiden befinner det seg blant annet en 400 MHz prosessor, optikk og bevegelsessensor. Når kameraet er aktivert, vil opptak starte så snart noe beveger seg foran frontlinsen.

Opptakene lagres ikke i kameraet, men sendes direkte til PC-en din via strømnettet. Dette er mulig fordi dette er en såkalt HomePlug-enhet. Dermed kan du plassere kameraet hvor som helst i huset, eller utendørs for den saks skyld (under tak). Kameraet tåler nemlig temperaturer fra -18 til 44 grader celcius.

Varsling på telefonen

Ved hjelp av programvare på PC-en kan du bli varslet på mobil og/eller epost når noe er i gjære. Du kan også logge deg på ditt eget område hos Logitech via Internett, og se live-overføring fra huset ditt. Også mobiltelefoner basert på Windows Mobile operativsystem, kan brukes til slik monitorering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer