Dette er ikke det du tror

Åpner du dette albumet får du deg en overraskelse.

Dette er ikke det du tror
Publisert
Sist oppdatert

Berlin, DinSide: Digitale bilderammer har eksistert en stund, nå kommer digitale fotoalbum - i imitert skinn.

Løsningen vi kikket på under årets IFA-messe i Berlin, står det amerikanske selskapet TruView bak. Det ser ut som et helt vanlig fotoalbum når det står i hylla, men når albumet åpnes åpenbarer det seg to 7 eller 8-tommer LCD-skjermer som viser digitale bilder.

Her er det oppbevaringsplass for 18 minnekort av typen SD/XD. Putt inn et minnekort i leseren, bla ved å trykke på knappene eller kjør som slideshow. Fjernkontroll følger også med.

I tillegg til JPG-bildefiler, spiller albumet også av videoer i MP4 og Motion Jpeg-format (AVI). Du kan zoome i bildene, og akkompagnere med musikk som setter den ønskede stemningen.

(Fortsetter under bildet)

Albumet har oppladbart batteri, og det skal holde til fem timers bruk, forteller president Ray Liberatore fra TruView til DinSides utsendte medarbeider.

Albumet er dessverre ikke i salg ennå, mer informasjon om prising og tilgjengelighet blir lagt ut på www.truviewdigital.com snart, blir vi lovet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer