Windows 10 May 2020 Update

Dette er nytt i Windows 10

Mai-oppdateringen inneholder noen fiffige nyheter flere nok vil sette pris på.

WINDOWS 10 MAY 2020 UPDATE: Microsoft slipper snart en ny oppdatering til Windows 10. Under kan du lese om nyhetene. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
WINDOWS 10 MAY 2020 UPDATE: Microsoft slipper snart en ny oppdatering til Windows 10. Under kan du lese om nyhetene. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Microsoft har gjort det for vane å lansere to større oppdateringer i året. Den ene på vårparten, den andre på høsten. Årets første funksjonsoppdatering kalles «May 2020 Update» som tyder på at den i skrivende stund er like om hjørnet.

I de seneste oppdateringene har det ikke vært Microsofts fokus å lansere så mange store nyheter, men ofte har fokuset vært å optimalisere og sørge for at Windows 10 kjører mer stabilt.

Med vekslende hell.

Mai-oppdateringen er dermed ikke pakket med nye funksjoner, men under har vi plukket ut 11 nyheter, fra Windows Latests kjekke oversikt, som vi tror du kan få nytte av.

Skygjenoppretting

Den første har vi allerede skrevet om og det er muligens også en av de beste nyhetene. Etter å ha installert mai-oppdateringen kan du endelig gjenopprette Windows 10 fra skyen. Frem til nå, hvis noe har gått galt, har du måttet bruke for eksempel en minnepinne med Windows 10 for å gjenopprette/nullstille installasjonen, men det er snart historie.

Når du trykker på tilbakestill Windows 10 får du opp valget med å laste ned fra skyen, som krever 4 GB lagringsplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer