Best i test bærbar PC 2018

Dette er PC-ene som er best i test i år

Vi trekker frem våre favoritter.

EN AV VINNERNE: Microsoft Surface Book II vinner i klassen for hybrid-PC-er. Foto: Bjørn Eirik Loftås
EN AV VINNERNE: Microsoft Surface Book II vinner i klassen for hybrid-PC-er. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Med få uker igjen av året, er statusen at vi har testet en rekke PC-er i ulike prisklasser, egenskaper og utforminger dette året. 2018 viste seg å være et minst like spennende PC-år som fjoråret, og vi har blant annet fått ny MacBook Air og Mac mini, mens HP har lovet å gjenoppfinne PC-en med lanseringen av HP Folio.

Sistnevnte har vi akkurat testet, mens Mac mini-testen må du smøre deg med tålmodighet for å lese. Den kommer her på Dinside rett over nyttår.

I år har vi delt ut to seksere til bærbare PC-er. Den første som fikk det, var Dell XPS 13 som vi omtalte i følgende ordelag: «Årets utgave av den svært kompakte 13,3-tommeren har blitt bedre på nesten alle punkter», mens Huawei fikk sin andre sekser på to år med MateBook X Pro.

Årets beste PC-er

Tradisjonelt har det vært høsten som har vært den mest interessante sett med PC-øyne. Det skyldes som oftest at nye modeller blir introdusert under IFA-messen i Berlin i månedsskiftet august/september, og så blir de tilgjengelig noen måneder senere.

Men i 2018 var det mange spennende PC-lanseringer på sommeren. Blant annet to av årets aller beste bærbare, nemlig Apple MacBook Pro og nevnte Huawei MateBook X Pro. Helt på starten av året testet vi for øvrig Microsoft Surface Book 2, mens denne høsten har vi sett på enheter som Huawei MateBook D med AMD-prosessor, Lenovo Yoga C930 og en trio med spillmaskiner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer