Årets spilltips til PC, Switch, PlayStation 4 og Xbox One

Dette er spillene du trygt kan legge under treet

Det er ikke bare Fortnite som gjelder.

ÅRETS SPILLTIPS: Det kan være vanskelig å finne riktig spill, og da kan gavekort være en vel så bra løsning. Foto: Pexels
ÅRETS SPILLTIPS: Det kan være vanskelig å finne riktig spill, og da kan gavekort være en vel så bra løsning. Foto: Pexels Vis mer
Publisert

Spill er i vinden som aldri før og personer av begge kjønn og i alle aldre koser seg med alt fra «Fortnite» og «FIFA» til «The Sims» og «Super Mario Party».

2018 går mot slutten, og vi kan snart legge bak oss et ganske innholdsrikt år sett med TV-spilløyne. Nevnte «Fortnite» har stjålet mange av overskriftene, men det har i tillegg vært drøssevis med gode spillopplevelser å velge mellom.

Det betyr at det kan være litt vanskelig å lete seg frem i spilljungelen på jakt etter det perfekte spillet, enten det er et man ønsker seg selv, eller skal gi bort til en person som er glad i å tilbringe tiden med en spillkonsoll eller - PC.

Under har vi samlet en et utvalg spill vi tror vi slå bra an i vinter og som man bør ha med i vurderingen når man skal ut på handletur. Vi kan også anbefale å kjøpe/gi bort et digitalt gavekort. Disse får man kjøpt til PC og i spillbutikker som Xbox Store og PlayStation Store.

Årets spillanbefalinger

Red Dead Redemption 2.

Til: PlayStation 4 og Xbox One.PEGI-merking: 18 år.

Ikke overraskende starter vi med «Red Dead Redemption 2», et spill som er stort på flere måter, som ut ifra anmeldelsene å dømme ligger godt an til å bli blant årets spill, om ikke det beste. Western-tittelen kommer hele åtte år etter det forrige i serien, men det er definitivt verdt ventetiden, skal vi tro anmeldelsene fra spillpressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer