Årets beste 2020

Dette er våre teknofavoritter

Corona til tross, 2020 har vært en fantastisk innholdsrikt år for teknologiinteresserte.

PLAYSTATION: Slik ser den nye Playstation ut! Video: Pål Joakim Pollen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart er 2020 omme og vi legger bak oss et år som mange av oss ikke har opplevd maken til. Corona, restriksjoner og utsettelser er ord som har preget teknologiverdenen.

Produkter er blitt utsatt på grunn av omlegging av arbeidshverdagen, messer har stengt dørene og lanseringer er blitt avholdt digitalt, men uansett har 2020 vært et veldig interessant år sett med teknoøyne.

Blant annet er de nye konsollene, PlayStation 5 og Xbox Series X|S, endelig tilgjengelig for salg, og med enorm etterspørsel fra kundene.

Apple har satt på plass flere av maskinvareprodusentene med et eget brikkesett for sine PC-er, og Sonos har sluppet sin første lydplanke med Dolby Atmos, samtidig som øreproppene bare blir bedre og bedre.

Her er forresten tilsvarende liste fra i fjor, der det nå nok er gode muligheter for å finne enkelte av produktene med ekstra hyggelige priser:

Under følger produktene vi likte best i 2020, og helt nederst kan du stemme på din favoritt.

Mobil og nettbrett

OnePlus 8 Pro:

Et Huawei i knestående i Vesten etter sanksjoner fra amerikanske myndigheter, har ført til at andre kinesiske mobilselskaper har vist seg fram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer