Windows 11

Dette har «alle» ventet på

Windows-brukerne har mast i årevis – nå følger Microsoft opp.

WINDOWS 11: Nå kommer Microsoft endelig med det brukerne har venta på i årevis. Foto: Skjermdump
WINDOWS 11: Nå kommer Microsoft endelig med det brukerne har venta på i årevis. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Windows 10 ble lansert i 2015, har Windows vært en operativsystem som stadig er i utvikling med nye funksjoner og muligheter. Testprogrammet Windows Insider har også brakt Microsoft og brukerne sammen, og brukerne har delt en haug med forslag til hvordan Windows kan bli bedre.

Én ting som brukerne har mast opp i årevis, har Microsoft fram til nå ikke levert på. Nemlig faner i Windows Filutforsker – Filutforsker har vært en del av operativsystemet siden Windows 95.

Det så riktignok til å bli virkelighet i 2017, da Microsoft begynte å teste Sets – et fanebasert grensesnitt i Windows for alle apper– men prosjektet ble seinere skrotet.

I høst ser det likevel ut til at Windows-brukerne omsider får ønsket sitt oppfylt. I hvert fall dem som kjører Windows 11.

Faner i Filutforsker

Den nyeste testversjonen av Windows 11, som ble tilgjengelig i går kveld, har nemlig «skjult» støtte for faner i Filutforsker. Det betyr med andre ord at Microsoft har begynt å teste dette selv og det er trolig bare et tidsspørsmål før selskapet bekrefter at dette blir en del av den neste storoppdateringen til Windows 11 som ventes i høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer