Dette kan vi vente oss på IFA

Berlin-messa starter denne uka.

FRAMTIDA: IFA-messa i Berlin gir oss en pekepinn om hva vi kan vente av teknologiske produkter framover. Foto: IFA
FRAMTIDA: IFA-messa i Berlin gir oss en pekepinn om hva vi kan vente av teknologiske produkter framover. Foto: IFA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag denne uka åpner den store elektronikkmessa IFA i Berlin. Allerede nå er mange av nyhetene klare.

Samsung har i flere år vært det mest dominerende selskapet på messa. Mens Sony, Panasonic, Philips og de andre store nøyer seg med en stor stand, har Samsung sin egen hall.

På 12.000 kvadratmeter breier de seg i hele hall B. I tillegg har de flere andre utstillingsboder rundt om på messeområdet, som teller hele 26 haller.

Les reportasjene fra fjorårets IFA

Nyheter på forhånd

Samsung er så store at de tillater seg å lekke ut de største nyhetene sine på forhånd. I London den 30. juli (med sperrefrist til 13. august) annonserte de to nye telefoner i sin Galaxy-familie: Galaxy S6 Edge Plus og Galaxy Note 5.

De har også lettet ørlite på sløret foran den nye utgaven av smartklokka Gear, denne gangen under navnet S2. Denne kjører ikke Android, men Samsungs eget operativsystem Tizen.

Her er Samsungs offisielle video, som de slapp 19. august:

LES OGSÅ: Samsung Galaxy S6 Edge Plus annonsert

Verdens skarpeste

Sony var ikke helt heldige med fjorårets storlansering, mobiltelefonen Xperia Z3+. Selv om den fikk en femmer hos oss, har salget vært skuffende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer