Disney+ Star

Dette kommer på Disney+

Øker innholdet, men også prisen.

DISNEY+: 23. februar utvider strømmetjenesten med masse nytt innhold. Foto: Skjermdump
DISNEY+: 23. februar utvider strømmetjenesten med masse nytt innhold. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste måned utvider Disney+ innholdet sitt betraktelig når fanen Star blir en del av tjenesten, som inkluderer TV-serier og filmer fra studioer som 20th Century Fox, ABC, Searchlight og FX.

I dag kunne Disney avsløre hva som blir tilgjengelig når Star inkluderes i Disney+ fra 23. februar, og det er en del. For nå setter Disney inn støtet for å ta strømmegiganten Netflix.

Disney lover blant annet eksklusivt innhold under Star Originals som 45 serier og 44 filmer og spesialer. Merk for øvrig at ikke alt innholdet blir tilgjengelig 23. februar, men kommer i løpet av året.

Star vil inneholde både nye og gamle filmer og serier, som «Titanic», «Alle elsker Mary», «Pretty Woman», «Lost», «24» og «Homeland».

Komiserier som «Modern Family» og «How I Met Your Mother» kommer også til Disney+.

Hans van Rijn, Country Manager for The Walt Disney Company i Norden, nevnte også seriene «Atlanta», «Pose» og «American Horror Story» som i dag er tilgjengelig på konkurrerende strømmetjenester. Det inkluderer også «Atlanta», «Son’s of Anarchy», «The Americans», «Better Things» og «The Walking Dead».

Hva som skjer med de nevnte seriene som er tilgjengelig på andre tjenester, er uvisst.

Noe av det som kommer til Disney+ de neste årene:

  • 10 nye serier og filmer i «Star Wars»-universet
  • 10 nye serier i «Marvel»-universet
  • «Guardians of the Galaxy Holiday Special» kommer i 2022. «Guardians of the Galaxy 3» er også på vei
  • 15 nye live-action-serier fra Disney, Pixar og Disney Animation
  • TV-serien «The Mighty Ducks: Game Changers» som er basert på de tre filmene fra 90-tallet
  • Ny «Alien»-serie
  • «Sister Act 3» med Whoopi Goldberg i hovedrollen

Star Originals

Eksklusive serier og filmer for voksne, går inn under Star-fanen og inkluderer blant annet serier som «Big Sky», skrekkserien «Helstrom» (som ikke har noe med den norske kokken å gjøre), «Love, Victor» og animasjonsserien «Solar Opposites».

I tillegg kommer innhold som «The Drop Out», «Dopesick», «Only Murders in the Building» og selvsagt «The Kardashians».

I tabellen under kan du bla gjennom og søke på innholdet som blir tilgjengelig på Disney+ Star.

Ny familiekontroll

Ettersom tjenesten utvides med mer voksent innhold, oppdateres tjenesten med en ny familiekontroll der brukeren må bekrefte alderen sin før de får full tilgang til innholdet.

I dag skriver for øvrig nettstedet Polygon at enkelte filmer fjernes fra Disney Plus Kids fordi de inneholder rasistiske stereotyper, og inkluderer «Dumbo», «Peter Pan», «Aristokattene», «Lady og Landstrykeren», «Jungelboken» og «Robinson i Sydhavet».

Disse filmene er ikke tilgjengelig for profiler hvis bruker er syv år eller yngre, men er tilgjengelig for voksenkontoer. Hvis du starter en av de nevnte filmene, blir du møtt med en advarsel om at inneholder negative skildringer eller dårlig behandling av mennesker eller kulturer.

– Disse stereotypene var feil da og de er feil nå, står det i advarselen.

Øker prisen

Samtidig som innholdet blir større, økes også prisen fra 69 til 89 kroner per måned, eller fra 690 til 890 kroner for et årsabonnement.

2021 blir også et interessant år sett med norske strømmeøyne. Både HBO Max og Paramount+, som en egen tjeneste, blir lansert her til lands i løpet av året.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer