Disney+ Star

Dette kommer på Disney+

Øker innholdet, men også prisen.

DISNEY+: 23. februar utvider strømmetjenesten med masse nytt innhold. Foto: Skjermdump
DISNEY+: 23. februar utvider strømmetjenesten med masse nytt innhold. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste måned utvider Disney+ innholdet sitt betraktelig når fanen Star blir en del av tjenesten, som inkluderer TV-serier og filmer fra studioer som 20th Century Fox, ABC, Searchlight og FX.

I dag kunne Disney avsløre hva som blir tilgjengelig når Star inkluderes i Disney+ fra 23. februar, og det er en del. For nå setter Disney inn støtet for å ta strømmegiganten Netflix.

Disney lover blant annet eksklusivt innhold under Star Originals som 45 serier og 44 filmer og spesialer. Merk for øvrig at ikke alt innholdet blir tilgjengelig 23. februar, men kommer i løpet av året.

Star vil inneholde både nye og gamle filmer og serier, som «Titanic», «Alle elsker Mary», «Pretty Woman», «Lost», «24» og «Homeland».

Komiserier som «Modern Family» og «How I Met Your Mother» kommer også til Disney+.

Hans van Rijn, Country Manager for The Walt Disney Company i Norden, nevnte også seriene «Atlanta», «Pose» og «American Horror Story» som i dag er tilgjengelig på konkurrerende strømmetjenester. Det inkluderer også «Atlanta», «Son’s of Anarchy», «The Americans», «Better Things» og «The Walking Dead».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer