Dette lanserte Apple i kveld

iTunes 8 og nye iPoder.

Dette lanserte Apple i kveld
Publisert
Sist oppdatert

Som vanlig svirrer ryktene i forkant av en Apple-pressekonferanse, og i kveld norsk tid står Steve Jobs igjen på scenen med noen nyheter han skal vise frem til resten av verden.

Pressekonferansen har han tradisjonen tro kalt "Let's rock".

Oppdatert:Det var iTunes og iPod som fikk alt fokuset i kveld. Ryktene om iTunes 8 viste seg å være sanne, der den største nyheten var den nye Genius-funksjonen som setter sammen spillelister automatisk og anbefaler deg musikk i forhold til hva du hører på, noe a la Pandora og Last.fm. I tillegg kommer et såkalt "grid view", som skal gjøre brukeropplevelsen langt bedre.

Ryktene om en abonnementstjeneste for å høre musikk viste seg derimot ikke å stemme.

De lekkede bildene av iPod Nano viste seg å stemme 100%. Denne spilleren kommer i 8 og 16GB-versjoner og alle regnbuens farger:

Spilleren blir den tynneste iPoden noensinne og har også fått Genius-funksjonen innbakt. En morsom funksjon er også at du kan hoppe til en tilfeldig sang ved å riste på enheten (vi får håpe de har tenkt på at mange jogger med denne). Skjermen har blitt større uten at oppløsningen har økt, og brukergrensesnittet er oppgradert. Dessuten er den nå mulig å bruke som stemmeopptaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer