Apple AirPods 3

Dette lanserte Apple

Nyhetene mange har venta på.

MACBOOK PRO: Apple lanserer nye MacBooker med HDMI, SD-kortleser, MagSafe og sine egne kraftige brikkesett. Foto: Apple
MACBOOK PRO: Apple lanserer nye MacBooker med HDMI, SD-kortleser, MagSafe og sine egne kraftige brikkesett. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under gårsdagens Unleashed-lansering introduserte Apple to nye MacBook Pro-maskiner og øreproppene AirPods 3.

Det har vært knyttet store forventninger til høstens Mac-lansering og i forkant har det versert rykter om at Apple svarer på pro-brukernes ønske om flere kontakter, SD-kortleser, HDMI og MagSafe.

Både MacBook Pro 14" og MacBook Pro 16" tommer er utstyrt med tre Thunderbolt 4-kontakter, én HDMI-kontakt, SD-kortleser og MagSafe 3, som Apple kaller den nye, magnetiske ladeporten.

Du kan også lade med en USB-C-lader dersom du foretrekker det.

MacBook Pro 14"

Den nye 14-tommeren, hvis skjerm faktisk er 14,2 tommer, har en interessant design med forholdsvis smal ramme rundt skjermen, men samtidig også en busslomme på midten øverst, slik som nyere iPhoner.

I busslomma, eller kamerahakket om du vil, sitter det et kamera som kan filme i 1080p, men interessant nok har ikke Apple integrert Face ID-sensorer, slik at du fortsatt ikke kan logge på med ansiktet ditt på en MacBook. Dog har den støtte for Touch ID.

Skjermen har en oppløsning på 3024 x 1964 piksler, men høydepunktet er nok at det denne gangen er snakk om et Mini LED-panel med støtte for 120 Hz ProMotion, som iPhone 13 Pro og Pro Max, samt at den har en lysstyrke på inntil 1600 (!) nits.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer