Dette mener kvinnene selv

Vi spurte kvinnelige journalister i Aller Internett om HP sin nye kvinnesatsning. Samtlige av dem er mellom 25 og 40 år. Her er noen av svarene vi fikk:

Publisert
Sist oppdatert

"Dette er ikke noe jeg kunne tenkt meg – og i hvert fall ikke brukt samtidig. Jeg skjønner ikke hvorfor så mange produsenter tror at kvinner vil ha knallrosa ting, og jeg skjønner ikke hvorfor HP i tillegg skal gi oss et skjerf, sminkeetui og en bag…i det samme mønsteret! Det er fint at de forsøker å gjøre PC-er feminine, men det får være måte på. Den eneste jeg kan se for meg bruke alt dette her, er Paris Hilton. Og det er ikke et kompliment til henne."

"Selve PCen ja, resten NEI!!! Det er for mye stæsj."

"Dette var stilig og trendy. Selve pc-veska var ’kul’, og samtidig elegant. De andre effektene var feminine, med et mønster ’i tiden’ og fine fargekombinasjoner. For min del ble dette litt vel voldsomt (fargesprakende) og ikke helt min smak. Produktene er vel rettet mot de litt yngre…"

"Dette ble litt for mye for meg. Litt for Østen-inspirert kanskje?"

"Dette så ikke så veldig bra ut. Jeg hadde ikke kjøpt den – som en av kollegaene mine sa: Det enkle er ofte det beste"

"Oi, dette var friskt! Jeg ville aldri hatt noe slikt. Lurer på hvem som er målgruppen?"

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer