MacBook 2019: Dette sier ryktene

- Dette skal Apple lansere i år

Se frem til en haug med produktnyheter.

STØRRE MACOOK PRO: Apple kan komme til å lansere en MacBook Pro med større skjerm enn dagens modeller- Foto: Sipausa, Jaap Arriens.
STØRRE MACOOK PRO: Apple kan komme til å lansere en MacBook Pro med større skjerm enn dagens modeller- Foto: Sipausa, Jaap Arriens. Vis mer
Publisert

Er du i markedet for en ny MacBook, kan det være lurt å vente litt. Hvis rapportene fra Apple-kjenner og analytiker Ming-Chi Kuo stemmer, blir 2019 et ganske så spennende Mac-år. Det skriver MacRumors som har fått tilgang på et investornotat ført i pennen av analytikeren.

I 2012 sluttet Apple å selge MacBooker med en skjermstørrelse på 17 tommer, nå kan de større MacBookene vende tilbake til markedet. Ifølge Kuo planlegger iPhone-produsenten å lansere en MacBook Pro med en skjerm som er mellom 16 og 16,5 tommer.

Foruten en større MacBook, planlegger Apple også å lansere en 13-tommer som kan konfigureres med arbeidsminne på opptil 32 GB. Per nå er det kun MacBook Pro med 15-tommers skjerm som støtter så mye minne.

I tillegg hevder Kuo at Apple skal introdusere en Mac Pro som skal være mye lettere å oppgradere. Selskapet har tidligere uttalt at de jobber med en helt ny Mac Pro, og den kan altså komme i år.

Slik er Apples 2019-planer, ifølge Ming-Chi Kuo.
Slik er Apples 2019-planer, ifølge Ming-Chi Kuo. Vis mer

Tre nye iPad-er og bedre AirPods

I den samme rapporten hevder analytikeren å ha mer informasjon om produkter som iPhone, iPad, men også en helt ny skjerm.

Hvis rapportene stemmer, skal Apple lansere en 31,6-tommer stor skjerm med 6K-oppløsning (6144 x 3160 piksler) med mini LED-liknende bakbelysning.

Han hevder også at følgende iPad-er kommer i år:

  • iPad mini 5 med kraftigere prosessor.
  • To iPad-er med skjermstørrelse på 10,2 tommer, opp fra 9,7 tommer.

De tre siste produktene Kuo nevner, er oppdaterte AirPods med et nytt ladeetui, den etterlengtede ladematten AIrPower og en ny iPod touch.

Dette sier de ferskeste ryktene om AirPods 2:

  • En ny overlate slik at de sitter bedre i ørene.
  • Du kan aktivere Siri uten å berøre øreproppen.
  • Et ladeetui som kan lades trådløst.
  • Bluetooth 5.

Det Kuo ikke nevner, er når produktene eventuelt vil lanseres (foruten at AirPower trolig kommer i løpet av første halvdel av året). Apple skal avholde et arrangement i slutten av neste måned som trolig vil omhandle den nye videotjenesten, men det kan hende at selskapet også benytter anledningen til å vise frem ny maskinvare.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer