MacBook 2019: Dette sier ryktene

- Dette skal Apple lansere i år

Se frem til en haug med produktnyheter.

STØRRE MACOOK PRO: Apple kan komme til å lansere en MacBook Pro med større skjerm enn dagens modeller- Foto: Sipausa, Jaap Arriens.
STØRRE MACOOK PRO: Apple kan komme til å lansere en MacBook Pro med større skjerm enn dagens modeller- Foto: Sipausa, Jaap Arriens. Vis mer
Publisert

Er du i markedet for en ny MacBook, kan det være lurt å vente litt. Hvis rapportene fra Apple-kjenner og analytiker Ming-Chi Kuo stemmer, blir 2019 et ganske så spennende Mac-år. Det skriver MacRumors som har fått tilgang på et investornotat ført i pennen av analytikeren.

I 2012 sluttet Apple å selge MacBooker med en skjermstørrelse på 17 tommer, nå kan de større MacBookene vende tilbake til markedet. Ifølge Kuo planlegger iPhone-produsenten å lansere en MacBook Pro med en skjerm som er mellom 16 og 16,5 tommer.

Foruten en større MacBook, planlegger Apple også å lansere en 13-tommer som kan konfigureres med arbeidsminne på opptil 32 GB. Per nå er det kun MacBook Pro med 15-tommers skjerm som støtter så mye minne.

I tillegg hevder Kuo at Apple skal introdusere en Mac Pro som skal være mye lettere å oppgradere. Selskapet har tidligere uttalt at de jobber med en helt ny Mac Pro, og den kan altså komme i år.

Tre nye iPad-er og bedre AirPods

I den samme rapporten hevder analytikeren å ha mer informasjon om produkter som iPhone, iPad, men også en helt ny skjerm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer