Dette skulle ha vært en test av Safari 4

Men det ble det ikke.

Hvis jeg hadde vært 7 år, hadde jeg sett omtrent slik ut da jeg testet Safari 4. Foto: Colourbox.com
Hvis jeg hadde vært 7 år, hadde jeg sett omtrent slik ut da jeg testet Safari 4. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi fikk store problemer da vi prøvde å installere Apples nyeste versjon av Safari.

Umiddelbart tenkte vi at "jaja, vi får finne noe annet å skrive om, da", men kom frem til at det jo var et poeng å fortelle om våre erfaringer uansett.

Kortversjonen: Safari 4 gjorde at alle programmer på vår testmaskin (en Macbook) krasjet og gikk som sirup, til tross for flere omstarter.

Les også: En Mac-Firefox på speed

Og vi er visst ikke alene - flere brukere verden om rapporterer om at de har hatt tilsvarende problemer. Her er noen tilfeldige meldinger fra Twitter:

Kryptisk feilmelding

Første gang vi prøvde å installere fikk vi den litt kryptiske feilmeldingen "ERROR_SEC", og et Google-søk gav oss bare fire treff, der det mest relevante var å finne i et fransk forum. Med litt oversettingshjelp fra Ubiquity fikk vi et hint om at vi kanskje manglet en sikkerhetsoppdatering, og ganske riktig - da vi fikk installert denne og startet maskinen på ny, gikk det fint å installere Safari 4.

Vi var ikke veldig begeistret da vi ble bedt om å starte maskinen på ny enda en gang, men gjorde som vi ble bedt om. Oppstarten gikk merkverdig treigt, og via aktivitetsmonitoren (tilsvarende oppgavebehandling i Windows) kunne vi se at alle programmer så ut til å kjøre fint, mens ReportCrash-prosessen lå på mellom 80 og 100% CPU-kraft.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer