Diamond Viper V330

Diamond Viper V330 er rett og slett et imponerende grafikkort, med bra 2D og glitrende 3D-ytelse. Men det mangler blant annet video inn-plugg.

Publisert

Etter at vi oppgraderte Diamond-driverne fra Internett, viste dette seg å være et av de aller kjappeste produktene vi har testet, både på 3D og på 2D-siden. Så selv om kortet ”bare” ble levert med 4 MB minne, og selv om ikke minnet kunne utvides, var dette kortet på alle måter imponerende. En 3D-ytelse på 384 er bare imponerende.

Dessverre er ikke det mulig å oppgradere minnet på dette kortet, det kommer bare i en eneste konfigurasjon, med 4 MB SGRAM. Dette gjør at antall farger i oppløsninger på 1280 x 1024 punkter og mer er begrenstet.

Dette er først og fremst et grafikkort beregnet på spillbruk, noe de meget høye 3D-ytelsestallene viste. Men takket være nVidia Riva-brikkesettet (som også finnes på STB Velocity 128 – et annet kort med god ytelse), er det altså et utmerket kort for vanlig Windows-bruk.

Da vi prøvde dette kortet på forskjellige spill, ble resultatene nesten uten unntak strålende. Et unntak var visse oppdateringsproblemer i F22 Raptor.

Diamond Viper V330 er et svært kjapt grafikk-kort som uten videre kan tilfredsstille de fleste brukere. Imidlertid har Diamond selv passet på å begrense kortets konkurransedyktighet i forhold til dyrere grafikkort, i og med at det ikke er mulig å oppgradere minnet. på noen måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer