Digital bildefremviser i lommeformat

Med Photo eXpanium eXp601 fra Philips er det svært enkelt å lagre digitale bilder på CD, og vise bildene på hvilken som helst TV.

Publisert
Sist oppdatert

Photo eXpanium eXp601 ble vist på Consumer Electronics Show i Las Vegas allerede i januar i år. Vi fikk selv se en demonstrasjon av spilleren under en pressesamling i Malaga nylig.

Ikke noe mikkmakk

Med en CD-brenner og hvilket som helst brenneprogram kan du fylle en CD med JPG, TIFF, GIF eller BMP-filer, og sette CDen i Photo eXpanium. Denne kobles enkelt til TVen ved hjelp av de medfølgende kablene, og deretter er det bare å sette seg godt til rette i sofakroken.

Visning av bilder skjer i kronologisk/alfabetisk rekkefølge, og prosessen styres enkelt ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen. Ved hjelp av denne kan du blant annet beskjære og rotere bildene under visning. Du kan selvsagt også sette spilleren i automatikkmodus, og dermed oppnå slideshow-effekt.

Laaange presentasjoner

Dersom du har et digitalkamera med en 2 megapiksels bildebrikke, kan du regne med å få plass til over 1.000 bilder i full oppløsning og OK kvalitet (JPEG-komprimert). Hvis du primært tar bilder som skal vises på skjerm kan du klare deg med langt lavere oppløsning, og dermed få plass til flere tusen bilder på en CD.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer