Digital DJ - og vel så det

Ved første øyekast ser den ut som et leketøy, men denne boksen har faktisk langt mer å by på enn vi trodde. Og ikke bare for å leke DJ

Digital DJ - og vel så det
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange måter å lage musikk på, både generelt og ved bruk av PC. Denne boksen støtter både interaktiv miksing av lydfiler og fungerer i tillegg som et ganske avansert lydkort.

Egenskaper

Boksen er ganske kompakt og det er litt trangt mellom knapper og spaker. Sammenlignet med en tradisjonell DJ-konsoll er den bitteliten og krever tilvenning.

Funksjonene ser stort sett ut til å være de samme som på proffe CD-baserte spillere/miksere, men selve boksen inneholder egentlig ingen miksefunksjoner.

Den er bare en ren styringsenhet, all lydprosessering foregår i programvaren.

Så boksen er egentlig et USB-”lydkort”, med stereo inn i forskjellige fasonger, både analogt og digitalt, mikrofon inn, og 6 utganger som kan være 3 stereopar eller 5.1 surround.

En stor fordel er at den både har 3,5 mm minijack og phonoplugger på utgangene. Dermed kan du enten koble den til aktive PC-høyttalere eller til proffere utstyr med phonopluggene.

Digital inn/ut er både på optisk og koaks.

Det er ingen strømforsyning, det er bare USB som forsyner den med strøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer