Digital HiNote VP 710

VP 710 er -- med en pris på 19.000 kroner -- Digitals nest billigste modell for øyeblikket (VP 703 er billigere). Maskinen har en 166 MHz Pentium MMX-prosessor og en passiv skjerm, og egner seg således for de mindre krevende brukerne.

Publisert

I bruk

Mens Digitals Ultra 2000 og VP735 befinner seg i øvre delen -- både hva gjelder utstyr og ytelse -- av de maskinene vi har testet, er VP710 en typisk billig-PC. Den har en passiv skjerm -- en 13 DSTN-skjerm som riktignok støtter oppløsning på 1024 x 768 punkter -- som naturligvis er klart dårligere enn de aktive TFT-skjermene på de andre modellene.

Utenom at skjermen altså var merkbart mye dårligere, var denne maskinen bruksmessig svært lik sin "storebror" VP735. Eksteriøret på de to modellene er helt identisk, vekten også omtrent den samme.

VP710 kan benytte Windows NT, og kan leveres med portreplikator. Under NT fungerer plug-and-play helt problemfritt, så når man skifter ut de ulike enhetene -- eller plugger seg inn i portreplikatoren -- oppdager NT dette automatisk, og endrer oppsettet deretter. Selv om vi -- med vår beste velvilje -- ikke uten videre ville valgt denne PCen som vår eneste bordmaskin, hjelper det tross alt at man kan bruke den med portreplikator og ekstern skjerm på kontoret.

I VP710 har diskettstasjon/CD-ROM-spiller og batteri samme form, slik at man fritt kan velge hvilke av disse som skal være installert. Man kan også kjøpe Digitals DVD-spiller til denne maskinen, eller sette inn en ZIP-drive.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer