Digital HiNote VP 765

Digital HiNote VP 765 er en meget kraftig liten PC. Med sin Pentium II-prosessor og 4 GB harddisk er dette en bortimot fullstendig kompromissløs maskin som vil tilfredsstille selv de mest krevende brukere.

Publisert

Digital HiNote VP 765 er utseendemessig helt identisk med den allerede testede VP 735. Den eneste store forskjellen på disse to PCene, er nettopp at VP 765 har Pentium II-prosessor, mot en 233 MHz Pentium MMX-prosessor i VP 735.

Denne maskinen kan leveres med både DVD-spiller og Zip-drive installert. I testmodellen vår var det montert en vanlig 20x CD-spiller, som viste seg å være nokså rask på våre tester.

Digital kan levere maskinen både med Windows 95 og Windows NT. Sistnevnte fungerer for øvrig utmerket, man har full plug-and-play-funksjonalitet -- i tillegg til de ekstra sikkerhetsfunksjoner som NT tross alt tilbyr.

Å bruke NT på en bærbar PC er ikke lenger det spor problematisk. Allerede i dag fungerer dette -- etter vår erfaring -- bortimot like bra som Windows 95, men man har i tillegg sikkerhetsfunksjoner og en stabilitet som man aldri vil kunne få under '95. NT 4.0 klarer til og med å handle Plug and Play, takket være drivere de mest fremadstormende PC-produsentene har laget til sine PCer. CardWizard -- et medfølgende program som styrer nettopp med PC-Card-problemer -- gjør at man faktisk føler seg relativt "trygg" ved innsetting og uttaking av de underligste kort…

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer