Digital HiNote VP735

Digital HiNote VP 735 er en 233 MHz-basert PC som i testutgaven ble levert med Windows NT installert. Ytelsen var meget bra, batterilevetiden middels. Dette er ikke en særlig billig maskin, men et produkt som er siktet inn mot de mer pengesterke brukerne.

Publisert

I bruk

Digital HiNote VP735 er en ganske så avansert PC, som kan leveres både med DVD-spiller og Zip-drive installert. I testmodellen vår var det "bare" montert en vanlig 20x CD-spiller, som viste seg å være nokså rask på våre tester.

Digital kan levere maskinen både med Windows 95 og Windows NT. Sistnevnte fungerer for øvrig utmerket, man har full plug-and-play-funksjonalitet -- i tillegg til de ekstra sikkerhetsfunksjoner som NT tross alt tilbyr.

Vi valgte å bruke maskinen med nettopp NT, hvilket var en ubetinget positiv opplevelse. (Vi har tidligere brukt NT på andre bærbare, med temmelig sørgelig resultat. Nå begynner heldigvis flere og flere leverandører å få orden på den teknologien som skal til for at NT skal fungere, blant annet slik at PCen ikke "dør" når man setter inn nye PC-Card-kort.) CardWizard -- et medfølgende program som styrer nettopp med PC-Card-problemer -- gjør at man faktisk føler seg relativt "trygg" ved innsetting og uttaking av de underligste kort…

Foran selve tastaturet er det plassert en TouchPad, og håndleddsstøtter som gjør at bruken av PCen faktisk er ganske behagelig. Tastaturet er relativt bra, og ved hjelp av noen små plastføtter kan man sette maskinen i en skråstilling når man skriver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer