Digital Impuls 2005-03

Digital Impuls gjorde en flott entré i oversikten i januar. Følger de opp i mars?

Publisert

PCen fra Digital Impuls er bygget inn i et sort, stilig kabinett merket Viking. Sammen med den sorte skjermen og sort tastatur og mus, blir dette en god og stilren match.

Hovedkortet benytter det nyeste brikkesettet fra Nvidia; nForce4. Det betyr blant annet støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI).

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3200+, som i de fleste andre tilbudene denne gangen. Dette er en meget kraftig prosessor som sørger for topp ytelse i nær sagt alle oppgaver den blir satt til å utføre. Når PCen i tillegg har 1 GB minne (2 x 512), kan du forvente et meget raskt og effektivt arbeidsjern.

Harddisken rommer 250 GB med data, så her trenger du ikke bekymre deg for å få plassproblemer med det første. Du får naturligvis også med en tolags DVD-brenner, men diskettstasjon må du klare deg uten. Det gråter vi ikke for.

Digital Impuls har, i likhet med PCutstyr.no denne gangen, satset på et grafikkort basert på X700Pro-brikken fra ATI. Dette kortet har en ytelse som i de fleste tilfeller konkurrerer med Nvidia 6600GT-baserte grafikkort. Dette, sammen med en 17" LCD med rask responstid, vil være tilstrekkelig for å gi en god spillopplevelse i de aller nyeste spillene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer