Digitalbilder.no (sept 2003)

Bak digitalbilder.no skjuler Express Foto AS seg. Selskapet er lokalisert i Norheimsund, og som navnet avslører er fokus på digital fremkalling

Publisert
Digitalbilder.no (sept 2003)

Nettløsningen til digitalbilder.no har fortsatt et stykke igjen til det kan måle seg med FotoKnudsen, Eurofoto og de andre. Du kan for eksempel bare laste opp 6 bilder om gangen, og vi synes sidene virker litt rotete. En annen ulempe er at du ikke kan velge å fremkalle bildene i størrelse 10 x 13 cm, som er det korrekte størrelsesforholdet for de fleste digitalkameraer. Istedet må du velge 10 x 15 cm, og mister dermed litt av bildet i toppen og bunnen.

Vi valgte å sende bildene pr epost, noe som tross alt er en OK løsning, med beskrivelse av hvordan vi ønsket bildene fremkalt, og fikk raskt en bekreftelse fra Digitalbilder.no om at ordren var registrert.

Har du riktig mange bilder du vil ha fremkalt, kan du sende dem på CD til digitalbilder.no.

Via nettbutikken kan du blant annet bestille konfirmasjonskort, innbydelseskort etc av de digitale bildene dine.

Rask levering

Bildene var oss i hende i løpet av to døgn, og Digitalbilder.no var dermed, sammen med FotoKnudsen og Eurofoto, raskest av alle i oversikten. Pris pr bilde var 3 kroner og 10 øre, og for 25 bilder inkl gebyrer kom regningen på 107 kroner. Det er midt på treet i forhold til de andre butikkene vi har undersøkt. Dette er riktignok en kampanjepris; full pris er 3 kroner og 80 øre pr bilde.

Kvalitetsmessig er vi meget godt fornøyd med bildene. Fargegjengivelse, dybde og skarphet var tilfredsstillende på samtlige bilder!

Lenke:
digitalbilder.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer