Digitalbilder.no

Bra overføringsløsning, rask behandling og bildekvalitet - men hadde testens svakeste nettløsning på testtidspunktet.

Publisert

OPPDATERT: Digitalbilder.no tilbød verken deling eller oppbevaring av bildene dine da vi testet dem. De hadde også testens minst elegante websider, men har siden fått en helt ny og omfattende nettløsning.

Smart overføring

Overføringen var det derimot ingenting å si på, den var faktisk intelligent. Du laster ned og installerer et lite program, velger ut hvilke bilder du vil fremkalle, og i det du trykker på overføringsknappen krymper programmet bildene slik at overføringen går langt raskere – uten å endre originalfilene og ødelegge kvaliteten i bildene. Virkelig et stort fortrinn, spesielt dersom du skal fremkalle mange bilder. Du kan også bruke epost.

Brukervennligheten i programmet er rimelig bra.

Sendte feil bilder

Kvaliteten er alltid bra på papirbilder fra Digitalbilder.no, og ordrene behandles alltid raskt. Men noen ganger går det tydeligvis litt for raskt i svingene - ved andre innsendelse fikk vi feil bilder i retur! Skandalen blir ikke mindre av at enkelte av bildene vi fikk i retur var av svært personlig karakter. Her må rutinene bli bedre! Vi hadde også satt pris på om bildene ble lagt i en stiv konvolutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer