Digsby - alt på ett sted

I stedet for å ha Facebook, MSN, Twitter, Yahoo, og epost-programmer kjørende, tar Digsby seg av alt.

Digsby - alt på ett sted
Publisert
Sist oppdatert

Noen liker Windows Live Messenger, andre foretrekker ICQ eller Yahoo! Messenger. Nesten alle bruker Facebook, og flere og flere oppdager Twitter. For ikke å glemme den gode gamle e-posten, du har kanskje til og med flere epostadresser?

Tilsammen blir dette en del å holde styr på, med mange programmer og vinduer som tar opp plass.

Noen programmer lar deg samle flere messenger-tjenester i samme klient, som for eksempel Miranda, men det er ikke nok.

Derfor kommer Digsby, et program som samler alt under samme tak: Alle messenger-tjenestene, epostkontoene og meldingene fra de største nettsamfunnene.

I bruk

Programmet ble omtalt første gang i fjor sommer her på DinSide, da det fortsatt var i betafase. Nå er det ute av beta, og tilgjengelig som gratis nedlasting for både Windows-, Mac- og Linux-brukere.

Første gang du kjører programmet må du registrere deg som bruker av Digsby. Med Digsby-konto slipper du å taste mer enn ett brukernavn og passord, uansett hvor mange tjenester du har samlet. Det kan være praktisk, for eksempel hvis du bruker flere datamaskiner. Gjør du en endring ett sted, blir det også tilgjengelig på den andre PC-en uten at du behøver å konfigurere på nytt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer