Din egen korte nettadresse

Samle alle tjenestene under én paraply.

Din egen korte nettadresse
Publisert
Sist oppdatert

Er du fast leser av DinSide, har du sikkert fått med deg at vi til stadighet omtaler nye nettjenester, og kanskje har du registrert deg på opptil flere av dem.

Derfor finnes det også sider som tar sikte på å samle brukerkontiene dine under én paraply. Eksempler er norske Second|Brain, som samler innholdet fra en rekke andre nettjenester du er registrert på, samt FriendFeed som lager en komplett strøm av informasjon fra de ulike nettstedene.

En tjeneste som nettopp har sett dagens lys, er Hi, I'm. Det kjekke med denne tjenesten er at den har en kort nettadresse (http://hi.im/), der du selv velger brukernavnet etter den siste skråstreken. Er du kjapt ute, kan du derfor registrere ditt favorittbrukernavn allerede nå.

Hi I'm har kun ett formål - du kan lage en nettprofil med en kort og grei nettadresse, og deretter lenke inn en god håndfull brukerkonti fra andre tjenester du måtte benytte. Disse inkluderer Facebook, Twitter, LinkedIn, FriendFeed, YouTube, Flickr, Last.fm, Brightkite og flere til.

I tillegg legger du inn noen ord om deg selv, et profilbilde og tagger profilen din med stikkord som beskriver deg og dine interesser. Disse blir klikkbare, slik at man kan se hvilke andre som har brukt de samme stikkordene. Et eget highlights-felt lar deg også legge inn selvvalgte lenker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer