Din egen startside

Tips: Slik lager du din egen Google-startside

Publisert
Sist oppdatert

Er du en ivrig nettbruker hender det at det går med litt tid om morgenen for å holde seg oppdatert.

En rask sjekk av digi, ITavisen, dingz og selvfølgelig DinSide kan fort ta en halvtime, noe enhver sjef mener er tid man kunne brukt på å jobbe (med mindre det faktisk er jobben din å holde deg oppdatert - slik som undertegnede).

>> Les også: Slik virker RSS

Det finnes en rekke løsninger som baserer seg på RSS, blant annet Google Reader og FeedDemon som vi har omtalt tidligere. Disse er svært praktiske hvis man har veldig mange sider å holde styr på. Men kan det gjøres enklere?

iGoogle

Veldig mange har Google som startside, av åpenbare grunner. Google er tross alt den mest brukte søkemotoren i hele verden, og det er ganske kjekt å ha den lett tilgjengelig.

Google er ikke bare en søkemotor - selskapet tilbyr blant annet e-post, kontorprogrammer på nett og satelittbilder. En annen, og kanskje litt mindre kjent mulighet, er at du kan lage din egen personlige startside.

At startsiden er personlig betyr kort og godt at du selv kan velge hva som skal være på den, omtrent som med RSS. Fra arkivet kan du velge en rekke nyhetstjenester, og du kan også legge til dine egne. Alt som kreves er at siden har en RSS-feed.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer