DinSide anbefaler blekkskrivere

Forskjellene når det gjelder utskrifter med høy kvalitet har for lengst skrumpet inn, men det er fortsatt noen modeller som skiller seg positivt fra de andre.

DinSide anbefaler blekkskrivere
Publisert

Før du leser videre, bør du gjøre deg kjent med innholdet i artikkelen "Gode råd før du kjøper blekkskriver". Du må definere hva som er ditt behov, kanskje klarer du deg med enklere modeller enn de vi har testet i denne omgang.

Vi har testet toppmodellene fra alle store blekkskriverprodusentene. Her er de skriverne som har gjort best inntrykk på oss i 2003:

Den råeste fotoskriveren

Ingen over, ingen ved siden. Canon i965 gir ikke bare suverene fotoutskrifter, den er også desidert raskest av alle fotoskrivere på markedet. Her er et utdrag fra vår konklusjon:

"For fotoentusiaster som ikke vil inngå noe som helst kompromiss med hensyn til kvalitet og hastighet, finnes det etter vår mening kun et naturlig valg pr i dag, og det er Canon Bubble Jet i965."

Les hele testen av i965

De råeste allroundkriverne

Vi har denne gangen valgt å fremheve to skrivere. Den ene på grunn av kombinasjonen hastighet, funksjonalitet og kvalitet, den andre fordi den utmerker seg med lav pris, vannfaste utskrifter, god fotokvalitet på vanlig kopipapir, og lang levetid på utkskriftene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer