DinSide anbefaler blekkskrivere

Forskjellene når det gjelder utskrifter med høy kvalitet har for lengst skrumpet inn, men det er fortsatt noen modeller som skiller seg positivt fra de andre.

DinSide anbefaler blekkskrivere
Publisert

Før du leser videre, bør du gjøre deg kjent med innholdet i artikkelen "Gode råd før du kjøper blekkskriver". Du må definere hva som er ditt behov, kanskje klarer du deg med enklere modeller enn de vi har testet i denne omgang.

Vi har testet toppmodellene fra alle store blekkskriverprodusentene. Her er de skriverne som har gjort best inntrykk på oss i 2003:

Den råeste fotoskriveren

DinSide anbefaler blekkskrivere

Ingen over, ingen ved siden. Canon i965 gir ikke bare suverene fotoutskrifter, den er også desidert raskest av alle fotoskrivere på markedet. Her er et utdrag fra vår konklusjon:

"For fotoentusiaster som ikke vil inngå noe som helst kompromiss med hensyn til kvalitet og hastighet, finnes det etter vår mening kun et naturlig valg pr i dag, og det er Canon Bubble Jet i965."

Les hele testen av i965

De råeste allroundkriverne

DinSide anbefaler blekkskrivere

Vi har denne gangen valgt å fremheve to skrivere. Den ene på grunn av kombinasjonen hastighet, funksjonalitet og kvalitet, den andre fordi den utmerker seg med lav pris, vannfaste utskrifter, god fotokvalitet på vanlig kopipapir, og lang levetid på utkskriftene.

Canon i865 er den raskeste allround-skriveren i øyeblikket. Spesielt på fotoutskrifter er den raskere enn konkurrentene. Her er et utdrag fra vår konklusjon:

"Canon Bubble Jet i865 er utvilsomt en svært god skriver med spennende ekstrafunksjonalitet. Utskriftskvalitet og hastighet er omtrent som på forgjenger i850, det vil si i toppklasse.

Les hele testen av i865

Outsideren

DinSide anbefaler blekkskrivere

Ikke alle er like opptatt av hastighet, og da er det spesielt en skriver som vi mener fortjener å bli trukket fram på grunn av andre kvaliteter. Epson Stylus Color C84 er nemlig ikke bare billig å kjøpe, den byr på vannfaste utskrifter med lang levetid, og klarer til og med å lage fine bildeutskrifter på vanlig kopipapir. Følgende er sakset fra vår konklusjon:

Både levetid, fotokvalitet på vanlig papir og bestandighet mot fuktighet er etter vår mening overlegent alt annet på blekkmarkedet akkurat nå.

Les hele testen av C84.

Du finner lenker til de øvrige blekkskrivertestene i margen til venstre

Gode råd før du kjøper blekkskriver

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer