DinSide best i Norden

I konkurranse med over 300 nettsteder, er DinSide valgt til Nordens mest teknologisk banebrytende nettsted. Våre kalkulatorer og produktvelgere, utviklet i samarbeid med Digital Hverdag, gjorde at vi -- etter bare syv uker på nettet -- vant en svært ettertraktet "SIME Award" foran nettsteder med utallige titalls millioner i utviklingsbudsjett.

DinSide best i Norden
Publisert

SIME (Scandinavian Interactive Media Event) Awards deles ut årlig, og kan trygt sies å være den mest ettertraktede utmerkelsen i det svært fremadstormende nordiske internettmarkedet. Derfor er det jo hyggelig at DinSide og Digital Hverdag -- etter syv uker på nettet -- har seiret foran absolutt alle andre nettsteder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Totalt var mer enn 300 nettsteder påmeldt til årets konkurranse. Fra disse har det svenske markedsføringstidsskriftet Resume, i samarbeid med norske Kampanje, danske Markedsføring og finske Markkinointi & Mainonta nominert tre kandidater i hver av de åtte kategoriene. DinSide var det eneste norske Internett-selskap som gikk av med seieren i årets utdeling. Ikke bare det -- DinSide var det eneste ikke-svenske Internett-stedet som nådde helt til topps.

Internetts enorme muligheter

Tanken bak DinSide har hele tiden vært å utnytte de enorme mulighetene som ligger i Internett som medium. Selv om andre har lyktes med nærmest bare å "flytte" sine papirbaserte medier ut på nettet, har vi valgt å lage interaktive verktøy som for folk flest gjør det enkelt å spare mye penger på under en time.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.