DinSide best i Norden

I konkurranse med over 300 nettsteder, er DinSide valgt til Nordens mest teknologisk banebrytende nettsted. Våre kalkulatorer og produktvelgere, utviklet i samarbeid med Digital Hverdag, gjorde at vi -- etter bare syv uker på nettet -- vant en svært ettertraktet "SIME Award" foran nettsteder med utallige titalls millioner i utviklingsbudsjett.

DinSide best i Norden
Publisert

SIME (Scandinavian Interactive Media Event) Awards deles ut årlig, og kan trygt sies å være den mest ettertraktede utmerkelsen i det svært fremadstormende nordiske internettmarkedet. Derfor er det jo hyggelig at DinSide og Digital Hverdag -- etter syv uker på nettet -- har seiret foran absolutt alle andre nettsteder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Totalt var mer enn 300 nettsteder påmeldt til årets konkurranse. Fra disse har det svenske markedsføringstidsskriftet Resume, i samarbeid med norske Kampanje, danske Markedsføring og finske Markkinointi & Mainonta nominert tre kandidater i hver av de åtte kategoriene. DinSide var det eneste norske Internett-selskap som gikk av med seieren i årets utdeling. Ikke bare det -- DinSide var det eneste ikke-svenske Internett-stedet som nådde helt til topps.

Internetts enorme muligheter

Tanken bak DinSide har hele tiden vært å utnytte de enorme mulighetene som ligger i Internett som medium. Selv om andre har lyktes med nærmest bare å "flytte" sine papirbaserte medier ut på nettet, har vi valgt å lage interaktive verktøy som for folk flest gjør det enkelt å spare mye penger på under en time.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer