DinSide Data på CeBIT

CeBIT 99 i Hannover er verdens desidert største datamesse, og utstillingene foregår i 28 haller. For å gi deg et inntrykk av hva som kommer, har vi samlet artiklene som gir deg overblikket.

CeBIT i Hannover er et gigantisk arrangement med 28 messehaller smekkfull av datautsyr og løsninger i alle varianter. Foto: Torvald Kvamme
CeBIT i Hannover er et gigantisk arrangement med 28 messehaller smekkfull av datautsyr og løsninger i alle varianter. Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert

CeBIT er årets definitive begivenhet for alle aktørene i datamarkedet. Hovedhensikten med messen er at bransjen selv skal få en anledning til å knytte kontakter seg i mellom, men det er også åstedet for å observere nye trender og se nye spennende produkter.

Trender

Her er artiklene som viser hvilken vei databransjen tar i løpet av årene fremover:

2829" target="_top">PCen er blitt forfengeligiMac trenden når PCene også. På CeBIT vises det fremme en rekke nye design.

2828" target="_top">USB overaltUSB er ikke noe midlertidig fenomen. Tendensen på CeBIT viser at dette blir standard nr. 1. Skal du kjøpe periferenheter nå, bør du derfor kjøpe med USB. I fremtiden vil ikke PCene ha noe annet!

2826" target="_top">Snart snakker du til PCen - garantertTalegjenkjenning har så langt vært forbeholdt de med god tid og høy toleranse for tåpelige feil. Nå viser en rekke selskaper løsninger som virker perfekt, og som vil gjøre hverdagen din mye enklere.

2860" target="_top">Bluetooth nærmer seg lanseringFremtiden er trådløs og den heter Bluetooth. På CeBit-messen i Hannover vises det flere nye produkter som benytter Bluetooth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer