DinSide i ny mobilversjon

Nå kan du lese DinSide lettere i ferien.

DinSide i ny mobilversjon

DinSide har i dag lansert en ny mobiltilpasset versjon av nettsidene vår, og adressen er:

http://m.dinside.no

Hva er nytt?

De nye mobilsidene våre har mer til felles med den "vanlige" utgaven av DinSide.

I praksis vil det si at du nå får større bilder enn før, støtte for flere funksjoner som visning av fotoalbum, og muligheten til å like artikler. Du får også tilgang til mobiltilpassede versjoner av våre mest populære kalkulatorer, de siste testene og mere til.

Det gjør at du bruker mindre datatrafikk enn om du ser på fullversjonen av DinSide på mobiltelefonen din.

Designet er også tilpasset smarttelefoner med trykksensitiv skjerm, enten du nå sverger til iPhone eller har kastet deg på Android-bølgen.

Som med web-versjonen kan du også trykke på stikkord i bunnen av artikkelen for å vise artikler relatert til dette stikkordet, og det finnes også navigasjonspiler for å bla til neste og forrige artikkel fra samme seksjon. Via søkefeltet på toppen er det også mulig å søke i artikkelarkivet.

Vil du heller se den vanlige webversjonen av DinSide er også det mulig. Alt du trenger å gjøre er da å trykke på fullversjon-knappen øverst til høyre i skjermbildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer