Dion Cool DCP-400

Den siste CD-baserte MP3-spilleren vi rekker å presentere før jul, er en særdeles lekker sak fra Pioneer. Eller var det Dioneer?

Publisert

I Asia er det slett ikke uvanlig å finne spekulative navn på billig-produkter, som lett kan forveksles med andre, mer anerkjente merker. Undertegnede har selv kommet over solbriller av merket "RayBenn", og trådløse telefoner fra "Pandasonic". Denne MP3-spilleren bærer stemplet "Dioneer - Digital Pioneer". Mon tro hva Pioneer synes om det?

(fortsetter under reklamen)

Hva som er det egentlige produktnavnet er usikkert, den koreanske produsenten har brukt navnene "Dion" og "Dioneer" om hverandre, noe som ikke akkurat vekker den største troverdigheten. Men la oss glemme tvilsomme merkenavn et øyeblikk, og se nærmere på hva du får.

Fin sak

Dion Cool DCP-400 er faktisk en fin MP3-spiller. Den spiller hjemmebrente CD-plater med MP3 og WMA-filer, i tillegg til vanlige musikk-CDer. Selve spilleren er meget kompakt og lett, knapt større enn en CD-plate, og halvannen cm tykk. Innpakningen er i lys grått, bunnen er av plast, mens lokket er i solid aluminium. Speilet i midten av lokket er med på å gi et solid inntrykk av spilleren rent fysisk.

Dessuten leveres den med en smakfull brun tøypose for transport. Utstyrsnivået er det heller ikke noe å si på; her får du både oppladbare batterier, batterieliminator/lader, samt en ekstern batteriløsning, der du kan bruke to vanlige AA-batterier dersom de oppladbare batteriene går tomme. Ikke verst!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer