Direct Connect

Direct Connect er i ferd med å bli bredbåndsbrukernes store favoritt.

Direct Connect
Publisert
Sist oppdatert

For øyeblikket knyttes fildelingssystemet Direct Connect først og fremst til piratkopier av filmer, både nye som ennå ikke har vært vist på kino, til DVD-kopier i DivX-format av meget høy kvalitet. Men med Direct Connect kan du dele all slags filer.

Direct Connect-nettverkene består av en rekke huber, og navnet på disse gjenspeiler ofte hvilke filtyper som deles ut mellom brukerne som er tilkoblet. Hver hub har fra 2 til rundt 1.000 brukere, og ofte er det snakk om store datamengder som deles; her må man nemlig normalt dele ut flere gigabytes med filer for å få full tilgang

På mange hub'er kreves også høyhastighets tilknytning, og Bredbåndsfabrikken (Bredbandsbolaget) er godt representert blant brukerne som er tilknyttet tjenesten.

Flere klienter: Ja, i tillegg til Direct Connect-klienten fra NeoModus finnes blant annet DC ++, som gjør det mulig å koble seg til flere huber på en gang.

Funksjoner: Her kan du søke på tvers av brukerne på en og samme hub, og du kan også bla gjennom filer som ligger hos hver enkelt bruker, ved å dobbelklikke på brukeren. Det kan være ventetid for å gå direkte mot en bruker, da de fleste setter opp begrensninger på antall brukere om gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer