Direktefoto.no

Veldig raske på levering, men ganske dyre for småbestillinger. Hva så med bildekvaliteten?

Publisert

Bildene fra Direktefoto.no var i postkassa allerede etter to dager, og det betyr delt førsteplass med Elite Foto og FotoKnutsen - ganske imponerende siden bildene tross alt kommer helt fra Stavanger til undertegnedes adresse i Moss. Vi har en liten innvending mot at bildene kom pakket inn i et rør, siden de da har en ganske sterk bøy. Det er noe som heldigvis retter seg ut i løpet av en dag eller to.

Programvareløsningen fungerer på en helt grei måte. Vi får god informasjon om hvilke muligheter vi har i forhold til hvilken nettleser vi bruker, men uten Internet Exporer og ActiveX, må vi som bruker noe annet nøye oss med en helt enkel Java-opplasting. ActiveX-kontrollen, derimot, fungerer etter Windows Explorer-oppskriften, der du kan bla i kataloger og velge ut hvilke bilder du ønsker å laste opp - ganske rett frem.

Når bildene så er på plass, kan du klikke deg inn i albumene og legge bilder i handlevogna. Når den så vises, angir du antallet du ønsker av hvert bilde - også her vises det et ikon hvorvidt bildet er stort nok for de ulike formatene. Bildene sorteres også ut fra om de passer best i 10x13 eller 10x15, men du har mulighet til å overstyre det som er satt opp. Når du trykker på neste-knappen får du så beskjed om hvor mye bestillingen kommer til å koste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer