Disk-vri på MacBook Pro

Hva gjør du når interndisken på MacBook Pro blir treg og liten? Vi har sjekket alternativer.

Publisert
Sist oppdatert

MacBook Pro er en elegant, kraftig og fleksibel bærbar, synes mange. Vi er langt på vei enige i det, men noe er det alltid å sette fingeren på. Særlig når man har brukt den en stund og den begynner å bli fylt opp.

En tungtveiende grunn til at mange velger MacBook Pro er Apples programvare for kreative sysler. De som jobber med bilder, video og musikk har tre kraftige verktøy tilgjengelige fra Apple, og da er det ikke iLife vi har i tankene. Vi snakker om Aperture, FinalCut Pro og Logic Studio, og da melder behovet for større lagringplass seg svært fort.

Hvilke alternativer har du?

Kjøper du en MacBook Pro i dag har du noen valgmuligheter ved bestilling. Den interne disken kan du velge i 5400 RPM-utgaver på 120 (bare i den rimeligste 15-tommeren) eller 160 GB, 7200 RPM 160 GB eller 4200 RPM på 200 GB (250 GB på 17-tommeren).

Vil du av en eller annen grunn bytte den interne disken så er ikke det akkurat enkelt. Det krever at du nærmest demonterer hele maskinen (Her kan du se hvordan det gjøres).

Alternativet er da ekstern disk, og da har vi straks flere muligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer