Disken kræsja - hva gjør jeg?

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Tenkte jeg skulle gi dere noe å bryne dere på….Nye PC-spill stiller stadig krav til bedre hardware, og har lest på flere forum, at flere enn meg sliter litt om dagen.

Jeg har en Acer Aspire RC900.For å kunne spille mitt nye Call of Duty, måtte jeg investere i nytt skjermkort og CPU(Corsair Powersupply 450W og Radeon HD 3850)

Gjorde ikke annet enn å koble ut CPU og skjermkort, og installerte nytt.Ved oppstart av maskinen fikk jeg ” disk boot failure – insert systemdisk”

Har satt boot prioritet fra cd-rom

Acer recover CD funker ikke (finner ikke smartdrv.exe)Har lest mye på nett, og forsøkt med PEbuilder (dinside) – lånte XP installering cd , men PEbuilder fant ikke ”setupldr.bin”

Jeg har kjøpt en recoverCD på internett for akkurat min PC (Acer Aspire RC 900) - ble ikke lest i det hele tatt??

”reparer” fra XPinstallasjons Cd funker heller ikke….

Det virker som om maskinen ikke finner Harddisken min. (bør ikke den komme frem som ”master” ett eller annet) står hvertfall - ”none” inne i setup.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer