Diskettstasjon og to minnekortlesere i samme enhet

Overføring av bilder fra digitalkameraet tar ofte lang tid og stjeler levetid fra batteriene i kameraet. Da kan løsningen fra japanske Y-E Data være et lurt alternativ. Tri-Media Reader er en USB-enhet som både leser og skriver til SmartMedia og CompactFlash minnekort, i tillegg til vanlige disketter!

Publisert

YE-data sin Tri-Media Reader er en liten, hendig sak som kobles til en ledig USB-port i PCen. Den får all den strømmen den trenger fra USB-porten, og kan derfor fint brukes på den bærbare PCen din når du ikke har tilgang til strømnettet.

Tre forskjellige lesere i ett

Den har tre åpninger i fronten; en for disketter, en for SmartMedia og en for CompactFlash minnekort. Egentlig er det altså snakk om tre forskjellige lesere, og hver leser får sin egen stasjonsbokstav i Windows Utforsker. Når du putter i et minnekort, kan du lese og skrive til det som om det var en liten harddisk.

Du kan i praksis benytte dine SmartMedia- og CompactFlash-minnekort til lagring av alle typer filer. For eksempel kan du overføre MP3-filer ved hjelp av Windows utforsker, for senere avspilling i en MP3-walkman. Praktisk, raskt og batterisparende. Vi brukte 5 sekunder på å overføre en fil på 2 MB fra et CompactFlash minnekort til harddisken, og 7 sekunder den andre veien.

Vi har også tidligere sett på en lignende leser som er litt billigere, og som har PC-kort.spor (PCMCIA) i stedet for diskettstasjon. Sjekk denne artikkelen for mer info om ActionTec minnekortleser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer