Disney+ til Norge i sommer

Netflix' storkonkurrent bekrefter.

KAN BLI POPULÆR: Disney+ har mye innhold som kan være forlokkende for spesielt barnefamilier. Til sommeren kommer strømmetjenesten til Norge. Foto: Disney
KAN BLI POPULÆR: Disney+ har mye innhold som kan være forlokkende for spesielt barnefamilier. Til sommeren kommer strømmetjenesten til Norge. Foto: Disney Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På sine pressesider bekrefter Disney at strømmetjenesten Disney+ lanseres i i Norden til sommeren.

Som tidligere kunngjort vil prisen ligge på 6,99 euro i måneden, i underkant av 70 kroner. Et årsabonnement vil koste 69,99 euro, cirka 695 kroner.

Disney+ ble lansert i USA i fjor høst. Det var store forventninger til lanseringen, både grunnet den relativt lave prisen og innholdet.

Mer enn bare Disney-tegnefilm

Disney-konsernet eier flere store aktører og kan derfor tilby langt mer enn Mikke Mus i sitt sortiment

Blant annet eier Disney både Pixar, Lucasfilm, Marvel, National Geographic, Hulu, 20th century fox, Fox searchlight pictures og ESPN, for å nevne noen.

Ved lansering skal det være 500 spillefilmer og 7500 TV-serie-episoder i biblioteket, inkludert den splitter nye Star Wars-serien «The Mandalorian», alle Pixar-filmene, «Captain Marvel» og alle episodene av «The Simpsons».

Greit å vite er også at innhold både fra Marvel, Pixar, Disney animation og Star Wars-universet i fremtiden blir eksklusivt på Disney+ og ikke tilgjengelig på andre strømmetjenester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer