Disse gikk du glipp av i ferien

Godbitene fra sommerferien samlet under én paraply.

Vært uten nett i ferien? Du er tilgitt.
Vært uten nett i ferien? Du er tilgitt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som leser av denne artikkelen, har du sikkert hatt en lang og deilig ferie i sommer, og det er selvsagt mye å forlange at du skal lese DinSide hver dag mens du nipper til paraplydrinker i Toscana eller sitter på utedoen der ingen skulle tru at nokon kunne bu.

Uansett - for de fleste er jobbhverdagen igjen en realitet, og i denne artikkelen får du et lite "oppsamlingsheat" over noen av de mange gode sakene vi hadde på DinSide i sommer.

Den gærne syklisten

Til alles begeistring bestod vår sykkelmann Bjørn Eirik Loftås sommerens største utfordring; han syklet fra Jessheim til Tromsø med sykkel til 2.000 kroner og bærevesker fra Lidl. Snakk om selvdisiplin! Resultatet ble en underholdende sykkelblogg som ble oppdatert med tekst og bilder hver eneste kveld - fornøyelig er bare forbokstaven:

Etter ca 13 km svingte en bil inn foran meg. Ut kom hotellvertinnen fra Øiseth hotell. Den første tanken som slo meg var at hun skulle ha betaling for at jeg hadde syklet gjennom korridorene på hotellet, men neida. Hun kom for å levere mobilladeren min! Den hadde selvsagt blitt gjenglemt i hui og hasten om morgenen. Jeg takket så godt jeg kunne. Hun svarte: "Du er i Rendalen no, gutt".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer