Disse gikk du glipp av i ferien

Godbitene fra sommerferien samlet under én paraply.

Vært uten nett i ferien? Du er tilgitt.
Vært uten nett i ferien? Du er tilgitt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som leser av denne artikkelen, har du sikkert hatt en lang og deilig ferie i sommer, og det er selvsagt mye å forlange at du skal lese DinSide hver dag mens du nipper til paraplydrinker i Toscana eller sitter på utedoen der ingen skulle tru at nokon kunne bu.

Uansett - for de fleste er jobbhverdagen igjen en realitet, og i denne artikkelen får du et lite "oppsamlingsheat" over noen av de mange gode sakene vi hadde på DinSide i sommer.

Den gærne syklisten

Til alles begeistring bestod vår sykkelmann Bjørn Eirik Loftås sommerens største utfordring; han syklet fra Jessheim til Tromsø med sykkel til 2.000 kroner og bærevesker fra Lidl. Snakk om selvdisiplin! Resultatet ble en underholdende sykkelblogg som ble oppdatert med tekst og bilder hver eneste kveld - fornøyelig er bare forbokstaven:

Etter ca 13 km svingte en bil inn foran meg. Ut kom hotellvertinnen fra Øiseth hotell. Den første tanken som slo meg var at hun skulle ha betaling for at jeg hadde syklet gjennom korridorene på hotellet, men neida. Hun kom for å levere mobilladeren min! Den hadde selvsagt blitt gjenglemt i hui og hasten om morgenen. Jeg takket så godt jeg kunne. Hun svarte: "Du er i Rendalen no, gutt".

Du finner sykkelbloggen og alle bildene her: Sykkelbloggen

Reiseredaksjonen hadde også stor trafikk på Ibiza-saken, og de nydelige bildene fra Svalbard falt tydeligvis i smak hos DinSides lesere i sommervarmen.

Kjøpe, selge, leie eller eie?

Vår boligredaksjon har hatt øynene på boligmarkedet i sommer og det har resultert i flere artikler; blant annet Klar for boligopptur? og gode råd i forhold til å selge eller leie ut i et fallende marked.

For deg som har klistret "Reklame, nei takk" på postkassa og ikke har fått Ikea-katalogen, hadde vi også stor trafikk på vår smugtitt på Ikea-nyhetene.

Matprisene

Vi har også overvåket matprisene i sommer, og hvilken butikk som er billigst finner du i denne artikkelen. Økonomiredaksjonen har også laget en stor føljetong om SMS-spam, som du kan lese om i disse artiklene:

Klagestorm på SMS-spam
Bli kvitt SMS-reklamen
Slutter med SMS-spam
Sendte ulovlig spam i månedsvis

Har du svidd av litt for mye i sommer, kan det også være verdt å merke seg vår pristest av kredittkort, og du bør også sjekke kredittkortutskriften din nå. Her ser du hvorfor.

Jobb og studier

Mange har blitt ferdige med utdannelsen i sommer, men hva nå? DinSides jobbredaksjon har gitt mange gode tips til hva du gjør når du er ferdig utdannet, men ikke fått jobb. De finner du i denne artikkelen.

Mange lot seg også overraske over yrkene med bedre lønn enn du tror - visste du for eksempel at det er avisbud som tjener en halv million i året?

Er den stor nok?

Ikke overraskende var det mange som leste saker relatert til sex og samliv i sommer, men en av artiklene med en litt annen vinkling på temaet som var godt likt blant våre lesere, var "Er den stor nok?", der myter ble avlivet og mye ros var å høste i debatten under artikkelen:

Denne artikkelen er av det bedre jeg har sett på lenge her på DinSide. En flott og informativ artikkel som setter lys på ting som sjeldent ser dagens lys :). All ære til journalisten. Be om lønnsførhøyelse nå... hehe

Debatten gikk også hardt for seg i artikkelen om silikonpupper, og i kjølvannet av dette var det også stor interesse rundt hvor mye det koster. Helseredaksjonen skjønte også at mange var opptatte av mosjonering og slanking i sommer, og fulgte opp med sommerens beste treningstips, treningspillen for sofagriser og maten du ikke bør droppe. Tydeligvis er det også mye vi ikke tør spørre legen om.

Vroooom

Er du i markedet for bruktbil bør du sjekke hvilke biler du bør holde deg unna først. Dessuten kan du sjekke hvor mye bilen er verdt; enten det er din egen eller en du vurderer å kjøpe. Skal du ha ny bil, derimot, har vår motorredaksjon trippeltestet tre populære biler.

Debatten tok også av relatert til artikkelen "Her koster ny Toyota RAV4 114.000 kroner", og vurderer du å importere bil selv, kan du regne ut hvor mye det vil koste deg med vår importkalkulator.

iPhone-feber

Da Netcom kom med iPhone i sommer, ble det iPhone-feber også i Norge, som om det ikke var nok fra før. Det kunne selvsagt ikke vår dataredaksjon la gå upåaktet hen og skrev i sommer flere saker relatert til telefonen med et eple på baksiden:

TEST: iPhone 3G
Slik får du billig-iPhone
12 gratis iPhone-programmer du bør laste ned
Styr unna disse iPhone-programmene

Vår evig populære serie om de beste PC-tilbudene har akkurat fått et nytt kapittel, og hvordan det gikk i sommerens store brudulje, kan du lese om i denne artikkelen.

Folk er stadig opptatte av datasikkerhet, og vi har belyst et par problemstillinger i artiklene Slik finner du glemte passord og kommentaren - Endelig har jeg gjort det. Mange var også nysgjerrige på videochattens nye konge og den nye generasjonen mini-bærbare som har gjort sitt inntog i norske butikker.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer