BAFTA Game Awards

Disse kan bli årets spill

PlayStation 5-eksklusiv stikker av med hele ni nominasjoner.

ÅRETS SPILL?: PlayStation-eksklusive «Returnal» kan stikke av med flest priser under årets BAFTA Game Awards. Foto: Sony Interactive Entertainment
ÅRETS SPILL?: PlayStation-eksklusive «Returnal» kan stikke av med flest priser under årets BAFTA Game Awards. Foto: Sony Interactive Entertainment Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig neste måned avholdes den prestisjefylte BAFTA-kåringen i Storbritannia, der film-, spill- og TV-bransjen hyller seg selv.

I spillutdelingen deles det ut utmerkelsker i kategorier som beste spill, animasjon, debutspill, familie, musikk og flerspiller, og denne uka avslørte BAFTA hvilke spill som er blant de nominerte.

Nominasjonene til BAFTA Game Awards viser at vi har lagt et bra spillår bak oss, med kritikerroste titler som «It Takes Two», «Returnal», «Marvel's Guardians of the Galaxy » og «Forza Horizon 5».

Ni nominasjoner

Spillet med flest nominasjoner er det PlayStation 5-eksklusive skytespillet «Returnal», som kan skilte med hele ni. «Returnal» er nominert i kategorier som kunstnerisk prestasjon, beste spill, spilldesign, musikk og narrativ.

Samarbeidsfavoritten «It Takes Two» er et annet spill som stikker av med en rekke nominasjoner, som kunstnerisk prestasjon, beste spill og spilldesign, mens bilspillet «Forza Horizon 5» er blant titlene som kan bli kåret til blant annet årets flerspillerspill, tekniske prestasjon og familiespill.

Vinnerne av BAFTA Game Awards utropes 7. april. Under kan du se hvilke spill som er nominert i de ulike kategoriene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer