Best i test bærbar PC 2017

Disse PC-ene er best i test

Vi har plukket ut tre modeller som gjorde det spesielt skarpt siste halvår av 2017.

BEST I TEST: Lenovo Yoga 920 er en av to PC-er som får stempelet Best i test desember 2017. Foto: Bjørn Eirik Loftås
BEST I TEST: Lenovo Yoga 920 er en av to PC-er som får stempelet Best i test desember 2017. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Året går mot slutten, og i 2017 har Dinside-redaksjonen rukket å teste 26 bærbare PC-er. I likhet med mobiltestene, har vi konsentrert oss om spydspissene fra hver av de store produsentene, men har også testet en god del rimeligere modeller.

Tre ganger i år har vi delt ut terningkast 6. Første gang var i vår, til modellen Swift 3 fra Acer. Denne modellen med 8 GB RAM er dessverre ikke lenger tilgjengelig - i hvert fall ikke offisielt, men er du heldig er det en og annen butikk som har den fortsatt.

Swift 3 var én av tre PC-er vi trakk fram som testvinnere første halvår, og nå gjør vi en ny oppsummering - denne gangen fra perioden august til desember.

Svært mye bra i høst

Og for en forrykende testhøst det har vært: Vi har delt ut en rekke Anbefalt-stempler (du finner lenkeliste til dem nederst), i tillegg til å trille terningkast 6 ved to anledninger - én gang til en tradisjonell, bærbar PC, og én gang til en såkalt 2-i-1-PC, som med enkle håndgrep kan gjøres om til et nettbrett.

Disse to PC-ene får stemplet Best i test.

I tillegg har vi plukket ut én svært billig PC som gjorde sterkt inntrykk på oss. Med god byggekvalitet, full HD-skjerm og lydløs operasjon, var det ingen i redaksjonen som var i nærheten av å klare å tippe prisen på den. Denne får stempelet «Mye for pengene».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer