Spillhøsten 2021

Disse spillene gleder vi oss til

«Battlefield» er tilbake i slag, samtidig kommer det første «Halo»-spillet på mange år.

STAR LORD: Gjengen i «Guardians of the Galaxy» er tilbake i spillformat. Foto: Square Enix
STAR LORD: Gjengen i «Guardians of the Galaxy» er tilbake i spillformat. Foto: Square Enix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart er sommeren over og vi trer inn i det som for mange, deriblant undertegnede, er den beste tiden av året, med vakre farger på trærne, en frisk og fin utendørstemperatur og, kanskje viktigst av alt, tidlig solnedgang, slik at vi kan spille uten å plages med gjenskinn på TV-en.

Så langt har 2021 vært et spennende og innholdsrikt spillår, som også preges av det første leveåret til PlayStation 5 og Xbox Series X. Er du en av dem som har vært heldig og fått tak i en av de nye konsollene, har du nok kost deg med raskere lasting, bedre grafikk og høyere bildefrekvens for en mykere spillbilde. Og hvor topp er ikke Xbox’ Quick Resume?

Står du fortsatt på venteliste for PS5 eller Xbox Series X, anbefaler vi å ta en titt på Xbox Series S, som faktisk er på lager i en rekke butikker. Den lille Xbox-konsollen er svært kapabel og paret med Xbox Game Pass, har man potensielt mye spillmoro i vente for en grei pris.

En spennende høst

Etter spennende lanseringer som «Returnal» (PC og PlayStation) og «Microsoft Flight Simulator» til konsoll bak oss, er det på tide å se fremover om det som skal skje i høst. Og med høst i dette tilfellet, mener vi det som skjer mellom 1. september og 31. desember i år, selv om desember teknisk sett er vinter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer