Halo Infinite

Disse spillene kommer til Xbox Series X

Spillskred fra Microsoft, som viste frem over 20 spill til den kommende spillkonsollen.

«HALO INFINITE»: Microsofts kjæledegge, Master Chief, er tilbake i et nytt «Halo-spill» som lanseres samtidig med Xbox Series X i høst. Foto: Xbox Game Studios
«HALO INFINITE»: Microsofts kjæledegge, Master Chief, er tilbake i et nytt «Halo-spill» som lanseres samtidig med Xbox Series X i høst. Foto: Xbox Game Studios Vis mer
Publisert

En drøy måned etter at Sony gav spillverden en sniktitt av hva som kan forventes av PlayStation 5, fulgte Microsoft opp med et times langt show der de viste frem over 20 spill som er på vei til Xbox Series X.

Som en gulrot til Xbox-spillerne kunne Microsoft for øvrig bekrefte at samtlige spill som ble vist frem under showet, blir tilgjengelig på spilltjenesten Xbox Game Pass fra dag én.

«Halo» er tilbake

Ikke overraskende var det «Halo: Infinite» som var det store trekkplasteret og høydepunktet. I høst har det gått fem år siden lanseringen av det forrige hovedspillet i spilluniverset, «Halo: Guardians 5», og Microsoft viet rundt 10 minutter til det neste kapittelet.

i videoen fikk vi en sniktitt på hvordan historiedelen blir i «Halo Infinite». Blant annet at spillet er åpen verden, Banished er fienden – slik som i «Halo Wars 2» – Master Chief har fått et nytt leketøy i form av en entrehake og at du får en rekke nye våpen å leke deg med.

«Forza», «Fable», «Everwild» med mer

Microsoft gav også en sniktitt på det neste «Forza Motorsport» som kommer til å kjøre i 4K og 60 bilder i sekundet på Xbox Series X. Spillet er fortsatt på et tidlig stadium i utviklingen, så det kan nok ta en stund før du får teste bilsumulatoren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer