Disse spillerne liker Windows 7 best

Windows 7 gjør det enda enklere å overføre musikk og video til lommespillere, men ikke til iPod og iPhone.

Disse spillerne liker Windows 7 best
Publisert
Sist oppdatert

Windows 7 vil inneholde mange forbedringer i måten video, bilder og musikk overføres til MP3-spillere, lommevideo og mobiltelefoner, men kun dersom spilleren snakker "samme språk" som Microsofts nye operativsystem.

Har du en spiller som kun fungerer sammen med spesialprogramvare, som for eksempel iPod eller iPhone, vil du ikke dra nytte av disse forbedringene.

Hvis du derimoet har en spiller som støtter formatene Windows Media Video (WMV) og/eller Windows Media Audio (WMA), er sjansene derimot langt større.

I praksis gjelder dette de fleste nye spillere fra Sony, Samsung, Creative, Sandisk, og flere andre musikk- og mediespillere

Disse spillerne er ofte merket med logoene "PlaysForSure", "Certified for Windows Vista" eller "Plays Windows Media", som betyr at de følger de retningslinjene Microsoft har satt for blant annet å sikre 100% kompatibilitet med Windows Media Player.

Dra, slipp og konvertér

Den store nyheten er at Windows 7 skjønner hvilke formater enheten støtter, og dersom du for eksempel prøver å overføre filer som ikke støttes ved hjelp av dra & slipp i Windows Utforsker, vil du automatisk få spørsmål om du vil overføre filene slik de fremstår, eller om du vil at de skal konverteres til et kompatibelt format først:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer